Untuk tempahan atau pertanyaan, sila isi form ini ye.. ;-)

Name:
Email Address:
H/P No:
Location:
Order Code:
Enquiry (if any):

This contact form was created by Freedback.

Tuesday, September 21, 2010

--<-;@ Jahitan bunga daripada beads

Share
Thanks God...finally giving me an opportunity to update this blog...
Dapat post satu baju dulu InsyaAllah yang lain-lain dipermudahkan jalannya...
Ok ini baju Aniza...dah siap semenjak penengah puasa lagi...tapi lepas tu bersambung dengan baju-baju yg lain...tu yg sempat nak ngadap pc plak..hehheee...


Untuk yang tengah2 bunga tu diletak beads besar bagi terserlah dengan baju yang kosong tu...
(Sebenarnya amek gambar baju ni bentang atas cadar yg crowded corak nye...so taknak nampak semak kasi edit sikit, tu yg mcm pelik je background putih tu kan hihihi...)


Tapi sebenarnya kain ni ada corak jugak...kalau nak design corak yang lain rasa macam menongkah arus plak...so Zila cadangkan pada Aniza kite ikut corak yang ada tu...lebih kurang la kan...hehe.. Nanti jgn lupe letak gambar raya aritu pakai baju ni dlm blog awak ye... hehe..


Jadi utk jahitan bunga dengan beads ni... code nye BDPE041 ye... harga RM55.00 utk keseluruhan...n kalau tangan jer RM25.00

p/s: Ada baju Aniza lagi satu nie...dlm proses ye...aritu terseronok bercuti raya la plak...
Nanti dah siap kite roger2 kat Alamanda ye...

2 comments:

mamamuazsayang said...

tenkiu zila ;) corak bunga yg chantique dan lain dr yg lain sbb selalu tgk org jahit manik tabur je..1st raye mmg tak sempat amik gmba ngn baju nih..cpt ngat sedara2 dtg umah beraya..hehe..tp gmba raye ke-5 adalah..tak dan nk update lagi psl raya..

ok psl baju lg satu tu nnt roger ek..;)

block24 said...

Erm...beraya sakan ye...biasalah kalau dah sebok layan tetamu mmg tak sempat nak fikir pasal camera ke hape kan... :-)