Untuk tempahan atau pertanyaan, sila isi form ini ye.. ;-)

Name:
Email Address:
H/P No:
Location:
Order Code:
Enquiry (if any):

This contact form was created by Freedback.

Friday, August 20, 2010

--<-;@ Jahitan corak di depan baju

Share
Baju untuk kali ni adalah milik Finaz... request asal adalah design yang lain. Tapi Zila cuba nak buat design yang lain dengan persetujuan Finaz, bila nak start jahit jadi lain pulak...hehhehee...macamana tu? dikira tak tetap pendirian ke macam mana?
Kadang-kadang idea ni datang secara mengada-ngada jugak...bila diperah2 tak mari...sekali bila dah start terbit idea lain pulak. Siap ada beads yang telah dibeli utk design mula2 tak guna pun lagi...huhuhuhu...
Tapi semoga Finaz suka ye...design ni telah disesuaikan setelah mengambil kira beliau nk pangku baby nanti senang la..manik/labuci tak rosak la...mcm2 yang difikirkan...hehhehee..
Bagi yang berminat, kena makesure baju tu betul2 dari kain kosong la ye...kalau kain bercorak kena sesuaikan design manik dengan corak kainnye pula nanti...



Pandangan corak secara dekat




Untuk tangan dijahit ringkas sahaja tetapi sesuai dengan jahitan pada badan...


Jadi bagi sesiapa yang berminat, CODEnye : BDPE036 berharga RM55.00

2 comments:

safinaz said...

woww...xsabar rasenyer nak amek baju tu dr zila & terus pakai...tp xleh kena tunggu raya dulu..nama pun baju raya..tqvm zila...cantik sesangat2...next time leh tempah lagi..

Zila said...

Kalau mcm tu kan finaz...sy bg awk b4 raya betul2 je la ye...nanti tetiba jadi baju puasa pulak..ehehe...
btw, terima kasih daun keladi ye... lain kali tempah la lagi..ehhehe